2018-02-TÁBORY- Jarní floorball camp

Název

2018-02-TÁBORY- Jarní floorball camp

Popis

O jarních prázdninách pro naše děti pořádáme taky florbalový příměstský tábor. Prvního dne se zúčastnilo 40 dětí ze Sluníčka a Fantázie. Kromě tréninku na hale v Tuřanech si děti zahrály i spoustu her a užily si zábavný den.
V úterý pokračoval jarní florbalový camp. Opět byl na programu trénink na sportovní hale v Tuřanech, odpoledne potom pokračoval program na jednotlivých pobočkách.
Třetí den byl na campu ve znamení relaxu. Vyrazili jsme na koupák do Kohoutovic, děti ze Sluníčka se poté podívaly na film, vyzkoušely si vnitřní petangue a tarzaní skok.
Ve čtvrtek jsme se z Tuřan přesunuli do tělocvičny na ZŠ Tuháčkova, kde nás opět čekala spousta florbalových cvičení i sportovních her.
V pátek jsme na Tuháčkové zakončili celotýdenní florbalový příměstský tábor. Děti si opět dosytosti zahrály, halu jsme měli dopoledne i odpoledne. Kromě florbalu přišly na řadu také další míčové hry (fotbal, házená), obratnosti jsme si vyzkoušeli na opičí dráze. Závěrem se nezapomnělo ani na vyhodnocení a předání odměn. Děkujeme všem za účast a těšíme se na další florbalové akce.

Období

Statistiky

  • 180 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Canon EOS 750D

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2018-02-TÁBORY- Jarní floorball camp
Komentáře Přidat